Akademi Forum
Hem     |     Seminarier     |     Om Akademiforum     |     Kontakt     |     Anmälan     |     Länkar     |    

Byt till engelska   Byt till Svenska

Nyheter

Om Akademiforum
Akademiforum utvidgar successivt sin seminarie-serie. Du som är intresserad av att arrangera seminarier är välkommen att kontakta Akademiforum.
18 dec 2013
Läs mer...

 

Seminarium

 

Partners

mmklinikenlogologo_internetmedicin-2.jpg

                                      

Akademi Forum är universitetens arena för att föra ut de senaste rönen

AkademiForum är ett kunskapsföretag inom medicin och life sciences som knyter samman universiteten med professionella verksamheter och allmänheten.

 

AkademiForum använder nätverk av akademiker från landets universitet med nära forskningsanknytning för att presentera de mest aktuella nyheterna inom forskningen.

 

AkademiForum arrangerar seminarier och konferenser i samarbete med Linköpings universitet

 

AkademiForum har en affärsidé som innebär att vi medarbetare på universiteten själva tar initiativ till att sprida våra nyheter och utöka kontakten med samhället, istället för att överlåta en stor del till konferensföretag utan egentlig koppling till universiteten. På så sätt hoppas vi förmedla kunskap till högre kvalitet och lägre kostnader än vad som annars är fallet.

 

AkademiForum kan genom att utnyttja konferensavdelningen vid Linköpings unviersitet hålla mycket konkurrenskraftiga deltagaravgifter och låta eventuellt överskott av arrangemangen gå tillbaka till de forskar-företrädare som ansvarar för seminarierna.

 

AkademiForum startades av professor Jan Marcusson, Linköpings universitet.

 

Om du är verksam inom universitetsvärlden eller på annat sätt har akademisk spetskompetens och vill arrangera ett seminarium är du välkommen att höra av dig till Akademi Forum.

 

Kontakta Jan Marcusson på Jan.Marcusson@liu.se, tfn. 070 5717033.

 

Innehåll 


 

Akademi Forum, Odengatan 48A, 2 tr ö.g., 113 51 Stockholm, Tel: 070 5717033, E-post: jan.marcusson@gmail.com, Web: www.akademiforum.se

© Copyright 2008

Webbdesign av Ports Studio